base-form-page
about-us
close
language Land
Een professional glimlacht in een moderne kantooromgeving

Carrière bij Hillrom

Bent u er klaar voor om aan het werk te gaan om anderen te helpen? Sluit u dan aan bij het team van Advancing Connected Care.

play_circle_outline
gegevensstrook

Digitale verbindingen kunnen overal plaatsvinden

En het afgelopen jaar hebben we ze naar nieuwe hoogten getild om onze helden in de gezondheidszorg te ondersteunen in een digitale wereld. Bekijk de video om te zien hoe we digitale verbindingen opbouwen die het samenwerken gemakkelijk maken – zoek vervolgens vacatures om te zien hoe u kunt helpen.

Werken aan een gezondere wereld 

Maak een verschil in het leven van anderen – en van uzelf.

We richten ons al meer dan 100 jaar op het helpen van mensen om betere zorg te krijgen binnen en buiten het ziekenhuis. We zijn nu een wereldwijd bedrijf op het gebied van medische technologie met meer dan 10.000 werknemers. Onze producten en diensten zijn overal beschikbaar waar u ze nodig hebt.

Wilt u samen met ons de toekomst van de gezondheidszorg vormgeven? Bekijk de functies waar we momenteel mensen voor zoeken.

Zoeken naar vacatures

play_circle_outline

Bij Hillrom draagt iedereen bij aan één nobel doel: het verbeteren van de resultaten voor patiënten en hun zorgverleners. Als u dit aanspreekt, willen we dat u bij ons team komt.

— John Groetelaars, Chief Executive Officer

grafisch patroon

Hillrom in cijfers

 • 10.000+ medewerkers
 • $2,9 mld aan inkomsten in boekjaar 2019
 • ~20.000 klanten
 • 100+ landen
 • 2.755 actieve octrooien
 • 7.000.000 mensen die dagelijks te maken hebben met Hillrom-producten

Meer informatie over Hillrom

Meer informatie over onze geschiedenis

Een wereldkaart van blauwe pixels, die het mondiale bereik van Hillrom vertegenwoordigt

Waar we werken

Waar ziet u zichzelf? Hillrom biedt carrièremogelijkheden om over de hele wereld en dicht bij huis te groeien. Overal waar zorg is, zijn wij.

 • Azië
 • Australië
 • Europa
 • Latijns-Amerika
 • Midden-Oosten
 • Afrika
 • Noord-Amerika

Bekijk Hillrom-locaties

Inclusieve beloningen

Alle werknemers van Hillrom komen in aanmerking voor een ziektekostenverzekering, betaald en onbetaald verlof, een pensioenplan en een levens- en arbeidsongeschiktheids-/ongevallenverzekering. We bieden een verscheidenheid aan vrijwillige beloningen, evenals gepersonaliseerde support tools om onze medewerkers te helpen door het zorgklimaat te navigeren. Onze inclusieve cultuur strekt zich uit tot onze beloningsprogramma's, zodat onze medewerkers opties kunnen vinden die aan hun behoeften voldoen.

Hillrom heeft een aandelenaankoopplan voor werknemers in landen met voldoende geïnteresseerde werknemers. Momenteel zijn dat de VS, Canada, Mexico, Nederland, Singapore, Australië en Japan. Alle werknemers in die landen komen in aanmerking voor deelname.

Lees meer over onze inclusieve beloningen

Training en ontwikkeling

We willen dat onze medewerkers meer doen dan slagen – we willen dat ze schitteren. Dus investeren we in een aantal trainings- en ontwikkelingsprogramma's om hun persoonlijke en professionele groei te ondersteunen.

Ontdek onze trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Een groep Hillrom-leiderschaptrainees ontvangt een prijs na hun presentatie

Diversiteit, inclusiviteit & saamhorigheid

Onze waarden verbinden ons met elkaar, met onze missie en met de mensen die we van dienst zijn. Ontdek hoe de principes van Hillrom het verschil maken.

We zetten ons in om naar de stemmen van onze medewerkers te luisteren en ze te ondersteunen. Het is de basis van ons succes. Wees jezelf. Dat vinden we fijn. Iedereen is welkom op onze inclusieve werkplek; onze medewerkers voelen zich op hun gemak en brengen hun authentieke zelf mee naar het werk. Wees jezelf!

Een groep werknemers van Hillrom die T-shirts van PRIDE Partnership draagt, werkt tijdens een wervingsevenement

 

 • Leiderschap: onze Diversity, Inclusion and Belonging (DIB) Council (Raad voor diversiteit, inclusie en saamhorigheid) werkt samen met ons full-time DIB-team om te profiteren van de inclusieve Hillrom-werkplek en de gemeenschappen die we van dienst zijn.
 • Verantwoordelijkheid nemen: diversiteit en inclusie zijn bij Hillrom ingebed, waardoor we verantwoordelijk zijn voor het creëren van een cultuur waar iedereen erbij hoort.
 • De toon zetten: ons beleid en onze trainingen voor gelijke kansen en tegen pesterijen op het werk zorgen ervoor dat alle Hillrom-werknemers in een gezonde, veilige en productieve omgeving werken.
 • Vrouwen met impact: in 2019 sloot Hillrom zich aan bij de Catalyst CEO Champions for Change, waardoor we ons konden toewijden aan het laten doorstromen van vrouwen, waaronder vrouwen van kleur, naar leidinggevende posities.
 • Resourcegroepen voor medewerkers: deze door het bedrijf gesponsorde, door werknemers geleide groepen zijn bedoeld om collega's met vergelijkbare levenservaringen of achtergronden te laten deelnemen aan een professioneel forum.
 • Het aantrekken van talent: we verwelkomen alle individuen, ongeacht hun leeftijd, achtergrond, nationaliteit, handicap, sekse, opleidingsniveau, etniciteit, burgerlijke staat, geslacht, geslachtsidentiteit, geografische locatie, taal, militaire ervaring, politieke opvatting, ras, religie, seksuele oriëntatie (inclusief LGBTQ), sociaal-economische status en werkervaring.

Kom meer te weten over onze cultuur

Maatschappelijk verantwoorde bedrijfsinvestering

Hillrom for Humanity investeert in de mensen, gemeenschappen en organisaties die we elke dag van dienst zijn.

Lees meer over onze maatschappelijk verantwoorde bedrijfsinvestering

Een groep medewerkers van Hillrom verzamelt zich tijdens een liefdadigheidsevenement

Onze awards

Hillrom is een geweldige plek om te werken, en mensen merken het. Hier volgen slechts een paar redenen waarom deel uitmaken van ons team een win-winsituatie is.

 • Newsweek—America's Most Responsible Companies (2020)
 • Women’s Forum of New York Corporate Champion (2019)
 • American Heart Association’s Workplace Index: Gold (2019)
 • Healthiest Employer’s Top 100 Healthiest Workplaces in America (2019)
 • Great Place to Work® Certified, France (2019)
 • 100 Best Adoption-Friendly Workplaces, Dave Thomas Foundation for Adoption (2019)
 • Silver Cradle Award for Support of Employee Adoption (2019)

Bekijk onze awards en connecties

Meldingen over phishing/baanfraude

Let op: derden zonder banden met Hillrom houden zich naar verluidt bezig met online baanfraude en phishing. U krijgt dan bijvoorbeeld te horen dat u een eenmalige vergoeding moet betalen om een aanvraag in te dienen, of dat u vooraf moet betalen voor een apparaat dat vereist is voor de baan en dat het bedrag vervolgens op de eerste dag wordt terugbetaald. Deze fraude begint vaak met een e-mail of andere online communicatie, maar kan ook via de telefoon en/of een tekstbericht plaatsvinden.

Hoewel de frauduleuze praktijken kunnen verschillen, zijn ze vergelijkbaar omdat het doel altijd het verkrijgen van uw persoonlijke gegevens – d.w.z. uw bankrekeningnummer, burgersofinummer – en uw geld is

Merk op dat Hillrom en haar gelieerde ondernemingen geen ongevraagde baanaanbiedingen sturen, geen aanbiedingen voor werk doen zonder eerst een persoonlijk of telefonisch gesprek te hebben gevoerd en nooit om een betaling vragen als onderdeel van een legitiem baanaanbod. Ter verduidelijking: Hillrom en haar gelieerde ondernemingen zullen nooit vragen om  geld, creditcards of andere vertrouwelijke persoonlijke informatie van een sollicitant voor zijn/haar sollicitatie, antecedentenonderzoeken of drugtesten.

Hoewel Hillrom hard werkt om deze praktijken te voorkomen, zijn ze moeilijk te elimineren aangezien baanfraude steeds verder toeneemt. Als u vermoedt dat u te maken hebt (gehad) met baanfraude met betrekking tot Hillrom, kunt u een e-mail sturen naar hrcreportfraud@hill-rom.com. Geef ons specifieke informatie, zoals wie contact met u heeft opgenomen, hoe er contact met u is opgenomen (per telefoon, e-mail of anders), en andere gegevens. Stuur de twijfelachtige e-mail indien mogelijk door naar ons. Vertegenwoordigers van Hillrom zullen dan bepalen of de informatie die u hebt ontvangen legitiem of frauduleus is.