base-form-page
about-us
close
language Land

Voordelen voor werknemers

We steunen de mensen die onze gedeelde visie de realiteit van morgen maken. Hillrom biedt ook een aantal voordelen voor onze EMEA-medewerkers. Onze voordelen zijn aangepast aan uw locatie, en we streven ernaar de soorten beloningen en voordelen te bieden die u zou verwachten van een internationaal bedrijf dat voor zijn mensen zorgt. We geloven echt in een goede balans tussen werk en privé, en we geven u de mogelijkheid om uw eigen tijd te beheren met flexibele arbeidsmogelijkheden en een gezinsvriendelijk beleid. 

Een groep medewerkers van Hillrom is aanwezig bij een trainingsevenement van Hillrom

Ontwikkeling van werknemers

Bij Hillrom doen we niet aan status quo. Daarom investeren we in de voortdurende professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We zorgen voor de hulpmiddelen. U zorgt voor de passie.

Het aanbod omvat:

  • Ontwikkelingsprogramma voor leiderschap: deze meerjarenprogramma's voor recent afgestudeerden bieden praktijkervaring om uw vakgebied beter te begrijpen en gespecialiseerde vaardigheden te leren.
  • Hillrom University: deze korte, online cursussen zijn beschikbaar voor alle werknemers, en behandelen allerlei onderwerpen; van projectmanagement tot spreken in het openbaar. Personaliseer uw ontwikkeling naar wens.
  • Persoonlijke of virtuele trainingssessies: onze op maat gemaakte workshops variëren van leiderschap tot bewuste inclusie, en nog veel meer. Leer onze bedrijfscultuur kennen, ontwikkel cruciale vaardigheden en ondersteun onze strategieën.
  • Mogelijkheden voor ontwikkeling op het werk: onze Growth Action-teams, stretch-opdrachten en andere mogelijkheden laten je je horizon tijdens de werkdag verbreden.