https://assets.hillrom.com/is/image/hillrom/our-vision-seo-card?$recentlyViewedProducts$
base-form-page
about-us
close
language Land

Ontdek innovatieve oplossingen in verschillende zorgomgevingen

Een arts onderzoekt een patiënt met behulp van de MacroView Plus-otoscoop

Van de huisartsenpraktijk

Het uitbreiden van de mogelijkheden in de primaire zorgomgeving kan leiden tot een vroegere diagnose en meer opties voor effectieve behandeling. Met eenvoudige, veilige en verbonden patiëntbewaking die nauwkeurige en tijdige vitale waarden biedt, kunnen artsen betere beslissingen nemen om de zorg te verbeteren.

Naar het ziekenhuis

In de OK zorgen geïntegreerde chirurgische oplossingen voor de verbetering van de workflow en voor optimale procedurele prestaties voor uw chirurgisch personeel.

In het hele ziekenhuis bieden oplossingen voor realtime patiëntbewaking en klinische communicatie zorgteams betere inzichten, die helpen om zelfverzekerde behandelingsbeslissingen en proactieve zorg te stimuleren.


Portret van Kathryn Roush, Director of Strategic Solutions

"Veel mensen realiseren zich niet dat Voalte® deel uitmaakt van Hillrom. De mobiele, waarschuwings- en alarmoplossingen zijn ontworpen door artsen, voor artsen."

Kathryn Roush, Director of Strategic Solutions

Verpleegster in de hal van het ziekenhuis gebruikt Voalte Mobile
Werknemer van Hillrom laat de instelling van Volara zien bij een patiënt thuis

Naar uw comfortabele thuis

Het is van cruciaal belang dat patiënten en zorgteams met elkaar worden verbonden door oplossingen die de levenskwaliteit helpen verbeteren. Deze oplossingen helpen patiënten niet alleen om zich aan voorschriften te houden en producten te gebruiken, maar verzenden ook automatisch gegevens naar zorgteams, waardoor beter teamwork en meer persoonlijke zorg worden gestimuleerd.


"Mensen zijn vaak verbaasd te horen dat onze Welch Allyn®-patiëntbewakingstechnologie die in de klinische omgeving wordt gebruikt ook verkrijgbaar is voor thuis met de Hillrom-oplossing voor uitgebreide zorg."

- Dan Debrah, Executive Director, Research & Development

Dan Debrah, Executive Director, Research and Development
Arts legt een hand op de rug van de patiënt

Door ons team ontwikkeld voor de zorg overal

De beste manier om connected care te verbeteren, is door veel verschillende perspectieven te integreren.

De verschillende achtergronden van onze getalenteerde teamleden zorgen voor een voortdurende focus op het ontwikkelen van de meest innovatieve oplossingen voor allerlei zorgomgevingen. Al onze activiteiten zijn erop gericht de resultaten voor patiënten en zorgteams te verbeteren, overal waar effectieve, intelligente zorgoplossingen nodig zijn.

Collage van medewerkers van Hillrom met het logo van Hillrom
""

Maak kennis met onze mensen

Kom meer te weten over de gepassioneerde mensen die samenwerken aan innovatieve oplossingen om connected care overal te verbeteren. 

play_circle_outline
Wijzigingen aan door de FDA goedgekeurd beoogd gebruik (Spot 4400)
(wijzigingen zijn onderstreept)
 
Beoogd gebruik (Spot 4400)
Het Welch Allyn® Spot Vital Signs® 4400 (apparaat) is bedoeld voor gebruik door patiënten voor het opstarten van de steekproefsgewijze/enkelvoudige meting van niet-invasieve bloeddruk, polsfrequentie, niet-invasieve functionele zuurstofsaturatie van arteriolaire hemoglobine (SpO2) en lichaamstemperatuur in orale en axillaire modus bij volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar onder toezicht van artsen of andere medische zorgverleners. De beoogde gebruikslocaties voor patiënten die moeten worden gemeten zijn in de thuisomgeving. Vitale waarden van de patiënt die op het apparaat zijn vastgelegd, worden naar software gestuurd die is ontworpen om gezondheidsinformatie te verzamelen en te verzenden. De Hillrom Connected Care-platformoplossing is niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose, genezing, behandeling of preventie van ziekten. Deze oplossing is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg door een zorgverlener. Deze oplossing is niet bedoeld voor gebruik in noodgevallen of voor realtime bewaking.
 
Wijzigingen aan het beoogde gebruik van de Hillrom Connex-app
(wijzigingen zijn onderstreept)

Beoogd gebruik (Hillrom Connex-app)
De Hillrom Connex®-software is ontworpen om gezondheidsinformatie (bijv. bloeddruk, SpO2, temperatuur en polsfrequentie) te verzamelen, te volgen, te trenden en retrospectief te verzenden van in de handel verkrijgbare draadloze, door de FDA goedgekeurde medische thuisapparaten en gezondheids- en wellnessapparatuur naar een online (cloud) database. Deze informatie zal met toestemming van de gebruiker worden gedeeld met een zorgverlener.

De Hillrom Connex®-software is niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose, genezing, behandeling of preventie van ziekten. Deze software is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg door een zorgverlener. Deze oplossing is niet bedoeld voor gebruik in noodgevallen of voor realtime bewaking.

FDA-richtlijnen
De FDA heeft Enforcement Policy for Non-Invasive Remote Monitoring Devices uitgegeven die worden gebruikt om patiëntbewaking te ondersteunen tijdens het coronavirus 2019 (COVID-19) bij een noodsituatie in de volksgezondheid. Tijdens deze noodsituatie en terwijl het beleid van kracht is, is de FDA niet van plan bezwaar te maken tegen beperkte wijzigingen in indicaties, claims, functionaliteit, hardware of software van goedgekeurde niet-invasieve externe bewakingsapparaten die worden gebruikt om patiëntbewaking te ondersteunen zonder voorafgaande indiening van een 510(K) waarbij de wijzigingen geen onnodig risico opleveren. Op basis van deze richtlijnen heeft Hillrom het Welch Allyn® Spot Vital Signs® 4400-apparaat uitgebracht voor gebruik in huis met Hillrom Connex®-software.

Wanneer het apparaat thuis wordt gebruikt, is het niet bedoeld voor gebruik voor diagnose, genezing, behandeling of preventie van ziekten op zichzelf. Deze oplossing is niet bedoeld als vervanging voor medische zorg door een zorgverlener. Deze oplossing is niet bedoeld voor gebruik in noodgevallen of voor realtime bewaking.

Prestaties van het apparaat
Validatie van de integratie van de Bluetooth®-radio, het beginscherm en het netsnoer in het Welch Allyn® Spot Vital Signs® 4400-apparaat is uitgevoerd door middel van softwaretests en ontwerpvalidatie van de wijzigingen in de gebruikersinterface, het netsnoer, de Bluetooth-radio en de gebruiksaanwijzing. Het Spot 4400-apparaat is getest en voldoet aan IEC 60601-1 editie 3.1, IEC 60601-1-2 4de editie en IEC 60601-1-11 2de editie. Er is een risicobeoordeling uitgevoerd volgens ISO 14971. Alle geïdentificeerde gevaren zijn aanvaardbaar bevonden.
 
Mogelijke risico's
Zie de gebruiksaanwijzing op de bijgesloten cd, het addendum en deze beknopte handleiding voor een volledige lijst met waarschuwingen en aandachtspunten.

Ga voor meer informatie over de Hillrom Welch Allyn Spot 4400 Home, inclusief de gebruiksaanwijzing, addendum en deze beknopte handleiding naar hillrom.com.