Eenvoudig

De kleine recorders, gekleurde slagdetectie, eenvoudige rapportage en flexibele scanopties van Holter-analyseoplossingen brengen de eenvoud terug in uw workflow.

Veilig

Bescherm patiëntgegevens en uw netwerk met wachtwoordbeveiliging, audittrails, elektronische handtekeningen en nog veel meer.

Connected

Stuur patiëntgegevens veilig naar het gegevensbeheersysteem of EPD van uw keuze via op standaarden gebaseerde protocollen zoals PDF, XML, HL7® of DICOM®.

Mis geen slag

Ontdek wat de Holter-bewakingsoplossingen van Hillrom zo krachtig maakt. 

7-Lead Monitoring

12-Lead Monitoring

VERITAS® Interpretation Algorithm

User-Friendly Display

De gegevens die u nodig hebt en de vrijheid die zij verdienen

Onze lichtgewicht, meerkanaals digitale recorders bieden de inzichten die u nodig hebt in een compacte vorm, met registratie van 3 of 12 afleidingen, geïntegreerde golfvormweergaven, pacemakerdetectie en tot wel 7 dagen opnemen.*

*beschikbaar met H3+-recorder
Een arts begeleidt een patiënt bij het blazen in een spirometer tijdens een onderzoek met de Diagnostic Cardiology Suite-spirometrie.

Combineer snelheid, flexibiliteit en prestaties

Een arts stuurt het rapport van een inspanningstest van haar Q-Stress-systeem naar het dossier van haar patiënt in het EPD.

Breng de zorg bijna overal

Zorginstellingen met meerdere vestigingen kunnen dankzij HScribe-werkstations in een netwerk workflows voor Holter-onderzoeken in verschillende vestigingen delen en versnellen. En met bidirectionele connectiviteit en open architectuur hebt u toegang tot de informatie die u nodig hebt, waar u die nodig hebt.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met uw Hillrom-accountmanager als u meer wilt weten of een volledige softwaredemonstratie wilt plannen.