Patient in a hospital bed connected to the Welch Allyn® ELI® 380 ECG while a clinician attaches an ECG lead.

Automate Workflow. Treat with Confidence.

The Welch Allyn® ELI® 380 and ELI® 280 ECGs can simplify your ECG workflow by decreasing the time needed to perform an exam, improving data accuracy and delivering secure EMR connectivity.

Eenvoudig

Een gestroomlijnde barcode-workflow helpt handmatige stappen voor gegevensinvoer te elimineren, en de draadloze registratiemodule (WAM) zorgt voor een draadloze ECG-opname, zodat onderzoeken gemakkelijker worden voor u en comfortabeler voor patiënten.

Veilig

Bescherm patiëntgegevens en uw netwerk met gegevensversleuteling en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Connected

Stuur patiëntgegevens veilig naar het gegevensbeheersysteem of EPD van uw keuze via op standaarden gebaseerde protocollen zoals PDF, XML, HL7® of DICOM®.

Maak kennis met de ELI 380®-ECG


De Welch Allyn® ELI®380-ECG is ontworpen om uw algehele onderzoekservaring efficiënter te maken voor een betere patiëntenzorg. Help uw workflow vereenvoudigen door de tijd te verkorten die nodig is om een onderzoek uit te voeren, terwijl de nauwkeurigheid van de gegevens wordt vergroot en veilige EPD-connectiviteit wordt geboden.

ERGO Design

Infection Control Features

Advanced Security

“Best 10” Technology

Wireless Acquisition Module

VERITAS® Interpretation Algorithm

ERGO Design

Maak kennis met de ELI 280®-ECG


De Welch Allyn® ELI® 280-ECG heeft een groot aanraakscherm, een intuïtieve gebruikersinterface en meerdere aansluitmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen.

“Best 10” Technology

Wireless Acquisition Module

VERITAS® Interpretation Algorithm

Color Touchscreen

Barcodescanner voor ECG's in rust voor ELI 380 en ELI 280

Geen order? Geen probleem. PDQ (zoeken op demografische patiëntgegevens) is ook beschikbaar.

Met een eenvoudige barcodescan haalt u de gegevens op die u nodig hebt via een zoekopdracht naar patiëntgegevens – snel en nauwkeurig.

 

 

""

Identificeer kritieke ECG's nauwkeurig met de ELI 380-ECG

Volgens een recent onderzoek herkent en waarschuwt Hillroms bedrijfseigen VERITAS-interpretatiealgoritme voor kritieke ECG's die gerelateerd zijn aan het acuut coronair syndroom (ACS) beter dan de concurrentie.* Het VERITAS-algoritme heeft ook de grootste kans op het detecteren van aritmieën met de hoogste gevoeligheid.

De ELI 380-ECG is goedgekeurd voor gegevensbeveiliging door het Risk Management Framework van het Amerikaanse ministerie van Defensie.
De ELI 380-ECG is goedgekeurd voor gegevensbeveiliging door het Risk Management Framework van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Patiëntgegevens en uw netwerk beveiligen

Beveilig informatie in rust en in beweging met gegevensversleuteling en andere beveiligingsfuncties die aan strikte vereisten voldoen.

De workflow van artsen verbeteren met een intuïtieve, gebruiksvriendelijke oplossing

Een ECG-apparaat dat een intuïtieve gebruikersinterface combineert met een efficiënte workflow is van cruciaal belang voor het behoud van de tevredenheid en productiviteit van ons personeel. En dat is precies wat de ELI 380 [ECG] doet. De mogelijkheid van [de ELI 380] om automatisch demografische patiëntgegevens te downloaden en resultaten te verzenden is een aanzienlijke verbetering van de workflow. Elke keer dat we stappen kunnen elimineren en handmatige gegevensinvoer kunnen verminderen, is een winst voor ons en uiteindelijk voor onze winstcijfers.

Christopher S. Bowlin, MBA BAHS Cardiopulmonaal manager bij het Platte Valley Medical Center

Stroomlijn uw klinische workflows

Vrijheid om u te concentreren op uw patiënten

""

Vrijheid om u te concentreren op uw patiënten

Stelt u zich een ECG-workflow voor die u de vrijheid geeft om veilig toegang te krijgen tot de patiëntgegevens die u nodig hebt en de handmatige stappen bij elk ECG te verminderen.

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met uw Hillrom-accountmanager als u meer wilt weten of een volledige softwaredemonstratie wilt plannen.

Referenties
  1. *J. De Bie et al. Performance of seven ECG interpretation programs in identifying arrhythmia and acute cardiovascular syndrome. Journal of Electrocardiology 58 (2020) 143–149. https://doi.org/10.1016/j.jelectrocard.2019.11.043
    Identificatie van kritieke ECG's is alleen beschikbaar met de ELI 380-ECG. Kritieke waarschuwingen zijn beschikbaar op zowel de ELI 380- als de ELI 280-ECG's.
  2. ** Burke, Tucker: Microchem laboratory study NG1035-A2; Cleaning validation of ECG machines with Clorox towelette, 2014