Eenvoudig

Krijg snel toegang tot gegevens van diagnostische kwaliteit met een intuïtieve links-rechtsworkflow die u naadloos door inspanningstesten leidt, met alle instellingen slechts één klik van u verwijderd. De volledige presentatie van de klinische gegevens van het systeem toont u patiëntgegevens op één scherm met een 24-inch display. En met realtime volledige weergave kunt u historische ECG-gegevens gedurende een onderzoek bekijken.

Veilig

Bescherm patiëntgegevens en uw netwerk met gegevensversleuteling en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Connected

Dankzij de flexibele connectiviteitsopties kunt u onderzoeksgegevens naar vrijwel elk EPD, ECG-beheersysteem of PAC verzenden om de nauwkeurigheid van gegevens te verbeteren en tijd te besparen van handmatige documentatie.

Maak complex eenvoudig

Het Welch Allyn® XScribe®-systeem voor het testen van cardiale inspanning levert bewezen klinische topkwaliteit op het gebied van diagnostische cardiale inspanningstesten. Ervaar de eenvoud van onze intuïtieve gebruikersinterface en een van de beste algoritmen, zodat u snel toegang hebt tot diagnostische informatie en uitzonderlijke nauwkeurigheid in realtime ST-segmentbewaking, aritmiedetectie en interpretatie van rust-ECG's.

Wireless Acquisition Module

Advanced Security

24" Touchscreen

Real-Time Full Disclosure

Trigger Module Output

Bi-Directional Communication

Creëer een struikelvrije ervaring

met de draadloze registratiemodule (WAM)

Als u de draadloze registratiemodule gebruikt, zit uw patiënt niet aan het apparaat vast en zijn er geen draden waarover gestruikeld kan worden. Wanneer tijd van cruciaal belang is, kunt u snel van de loopband naar het bed gaan voor echocardiogrammen en andere tijdgevoelige beeldvormingsonderzoeken zonder dat u de patiënt hoeft los te koppelen.

Een patiënt draagt de draadloze registratiemodule (WAM) voor niet-bekabelde ECG-onderzoeken.

92% van de gebruikers vindt dat de gebruikersinterface van de software het gemakkelijk maakt om patiëntgegevens in te voeren en een onderzoek te starten.*

""
Het Source Consistency Filter in het Q-Stress-systeem filtert ruis en artefacten tijdens een onderzoek.

Krijg een duidelijk beeld

met het Source Consistency Filter (SCF)

Ons gepatenteerde Source Consistency Filter (SCF, consequentebronfilter) is een exclusieve functie op alle XScribe-apparaten voor cardiale inspanningstesten, die ruisonderdrukking biedt zonder de signaaldegradatie die gebruikelijk is bij andere filtermethoden. Deze standaardfunctie maakt onderscheid tussen ruis en het werkelijke signaal in alle 12 afleidingen, zodat u een duidelijker beeld krijgt van de ECG-gegevens. De filtering vermindert laag- en hoogfrequente ruis, ruis door spiertrillingen en basislijnartefacten, terwijl golfvormen van diagnostische kwaliteit behouden blijven.

3 van de 4 gebruikers zeggen dat de SCF een beter leesbare ECG-curve heeft geproduceerd.*

""

Ervaar een eenvoudige workflow en een duidelijke presentatie van gegevens

Dankzij onze volledige presentatie van klinische gegevens kunt u patiëntinformatie zien op één 24-inch aanraakscherm of standaardscherm. De intuïtieve links-rechtsworkflow leidt u door inspanningstests met alle instellingen slechts één klik van u verwijderd.

Automated or Manual BP

All Data on One Screen

Left-to-Right Workflow

Click It to Change It

Real-Time Full Disclosure

ST-Segment Monitoring

89% van de gebruikers zegt dat het 24-inch scherm alle benodigde informatie tijdens een onderzoek heeft getoond.*

""

Mis nooit een slag

Volledige weergave in realtime biedt u de flexibiliteit om verschillende typen voorvallen te markeren voor verdere beoordeling.

In een weergave van één afleiding kunt u voorvallen uitlichten en isoleren voor verdere evaluatie. Door voorvallen in realtime te markeren kunt u op elk moment tijdens of na een onderzoek door de belangrijkste delen van een inspanningstest bladeren voor een uitgebreider beeld van de inspanningstestgegevens van uw patiënt.

De gedetailleerde rapporten die u nodig hebt, zijn gewoon binnen handbereik

Een arts stuurt het rapport van een inspanningstest van haar Q-Stress-systeem naar het dossier van haar patiënt in het EPD.

Maak verbinding met vrijwel elk EPD

Gebruik algemene communicatieprotocollen om tijd en papier te besparen met de resultaten van uw inspanningstesten.

XScribe-software kan op een server worden geïnstalleerd en verbinding maken met werkstations van meerdere apparaten in uw netwerk om onderzoeken te plannen, full disclosure-onderzoeken te bekijken, conclusies in te voeren en resultaten elektronisch te ondertekenen. Bidirectionele communicatie met DICOM®, HL7®, XML of PDF is beschikbaar om u te helpen fouten te verminderen en uw team te voorzien van een elektronische, bewerkbare testindeling. En omdat het XScribe-systeem verbinding kan maken met vrijwel elk EPD, ECG-beheersysteem of PACS, kan uw instelling profiteren van een veilige, verbonden workflow.

Bescherm de gegevens van uw patiënt 

Beveilig informatie in rust en in beweging met gegevensversleuteling en andere beveiligingsfuncties die aan strikte vereisten voldoen, zelfs aan die van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Audittrails, gegevensversleuteling, gebruikersverificatie (LDAP) en meer zijn ontworpen om u te helpen veilig te profiteren van de verbonden workflows voor betere patiëntenzorg en toegang tot informatie.

Het Welch Allyn Q-Stress-systeem is goedgekeurd door het Department of Defense Risk Management Framework.

Vereenvoudiging van cardiale inspanningstesten met een intuïtief, gebruikersvriendelijk ontwerp

Het systeem is een veilig, eenvoudig te gebruiken systeem. De grote monitor geeft realtime resultaten weer die nauwkeuriger zijn gebleken dan andere systemen die we hebben gebruikt.

Tiffany Piro | CMRP inkoopspecialist bij Healthcare Associates of Texas 

 

Portret van vrouwelijke inkoopspecialist

Neem vandaag nog contact met ons op

Neem vandaag nog contact op met uw Hillrom-accountmanager als u meer wilt weten of een volledige softwaredemonstratie wilt plannen.

Referenties
 
*Statistieken gebaseerd op onderzoeksgegevens verzameld van gebruikers van het Q-Stress 6-systeem in 2020. Volledige opgeslagen gegevens bij Hillrom.