""

Het Helion geïntegreerd chirurgiesysteem is de kern van de ultraverbonden OK en fungeert als een gateway binnen handbereik. Dit succesvolle systeem kan elke chirurgische workflow stroomlijnen: van toegang tot patiëntgegevens tot video- en apparaatbeheer, van documentatie tot live communicatie op afstand. Het Helion-systeem verhoogt de efficiëntie van uw procedurele workflows, van versnelde installatie, flexibele weergave- en opnameopties tot verbeterde samenwerking en een soepeler verloop van het proces.

  

""

Verhoog de intra-operatieve efficiëntie

Patiëntveiligheid in evenwicht brengen met operationele efficiëntie en doorvoer. Naadloos beheer van al uw apparatuurverbindingen. Volledige concentratie op de patiënt en de operatie.

 • Snelle kamerconfiguratie – Stel snel vooraf ingestelde kamerconfiguraties in met een druk op de knop en haal patiëntgegevens op uit het EPD of PACS, allemaal via één aanraakscherm, om de instelling van de kamer en het verloop te versnellen. 
 • 8K-resolutie – Diverse videoresoluties, tot 4K met volledige 3D-ondersteuning en 8K, bieden ultra HD-beelden in real-time, waardoor patiëntbeelden duidelijk zichtbaar zijn en de chirurgische kwaliteit en samenwerking worden verbeterd.  
 • Intuïtieve technologie – Behaal uitstekende prestaties met minimale inspanning dankzij slepen en neerzetten, automatische detectie van videobronnen, gelijktijdige toegang tot live voorbeelden, weergaven op gesplitst scherm en sneltoetscombinaties voor opnemen en vergaderen. 

  

Arts in een OK met het Helion-systeem.

  

OK-monitor met een videovergadering via het Helion-systeem.
""

Verbeterde communicatie en focus van het personeel

De intuïtieve technologie van het Helion -systeem biedt zorgteams meer inzicht en controle tijdens de zorg voor patiënten en bevordert de samenwerking, zodat u op de hoogte blijft en vertragingen kunt voorkomen. Maak contact, werk samen en overleg met anderen, waar ter wereld ze zich ook bevinden, zodat u geconcentreerd kunt blijven en effectieve, persoonlijke zorg kunt bieden wanneer dat het belangrijkst is.

 • Makkelijker communiceren met het personeel – Maak contact met externe medewerkers via HD-videovergaderingen en streaming, om patiëntresultaten te verbeteren.
 • Vergroot het vertrouwen van het team – Krijg direct toegang tot informatie wanneer u deze nodig hebt met hoogwaardige videotechnologie via verwerking zonder latentie, video-opname en beeldregistratie voor twee bronnen en opties om opgeslagen bestanden naar PACS of netwerkmappen te exporteren.

  

  

""

Ultramoderne video-integratietechnologie: ORI opnieuw definiëren

Met de geïntegreerde Fluid- en Anywhere-oplossingen van Therapixel kan het uitgebreide Helion-systeem de workflow van uw OK, de gegevensverwerking en toegang verbeteren voor beter tijdbeheer en verbeterde patiëntresultaten.

Fluid – Touchless Gesture-technologie

 • Toegang tot medische beelden van voor of tijdens een operatie,10 keer sneller dan een operatieassistent en uw apparatuur blijft steriel blijft.
 • Maak handgebaren, die kunnen worden omgezet in besturingsopdrachten voor het systeem, waardoor het systeem steriel blijft en de efficiëntie verbetert.
 • Maak verbinding met de OK-planningssoftware om de beeldsynchronisatie te optimaliseren, zodat deze volledig kan worden geïntegreerd en voldoet aan de DICOM- en HL7-technologie.

Overal onbeperkte toegang en vermogen

 • Beheer, deel en verzend beelden en gegevens zowel binnen als buiten de OK.
 • Collega's op afstand toegang verlenen voor advies met beeldweergave, -manipulatie en -annotatie.
 • Overal samenwerken in gedeelde sessies, op pc's of mobiele apparaten, zodat u altijd en overal de informatie kunt krijgen die u nodig hebt.
Arts die een IV-zak naast de arm met het Helion-systeem op de plank hangt.
Arts die een IV-zak naast de arm met het Helion-systeem op de plank hangt.
""

Complete service

We bieden volledige klantenservice met chirurgische oplossingen die zijn afgestemd op uw klinische en technische behoeften, zodat uw chirurgische teams optimaal kunnen presteren.

 • Complete hulp – Ervaar uitgebreide service, van systeemontwerp tot voortdurende hulp bij het creëren van het geïntegreerde chirurgische systeem dat aan uw behoeften voldoet.
 • Service op afstand  – Nadat u uw Helion-systeemconfiguratie hebt geselecteerd, helpen we u op afstand via snellere, COVID-vriendelijke virtuele servicetelefoongesprekken.

  

""

  

  

Het Helion-systeem is een unieke geïntegreerde chirurgische oplossing die de technische mogelijkheden van de OK transformeert. Installeer het systeem binnen een dag en leer het te gebruiken binnen een uur.

Pictogram van selectievakje met een muispijl

Verbeterde bruikbaarheid

De intuïtieve functie slepen en neerzetten zorgt ervoor dat de kamer sneller kan worden ingesteld met vooraf ingestelde kamerconfiguratie-instellingen en sneltoegangsknoppen die functies op het scherm met één druk op de knop mogelijk maken.

Pictogram van een snoer met plustekens

Krachtige technologie

Ultra HD-videoverwerking zonder latentie zorgt ervoor dat u altijd belangrijke chirurgische momenten vastlegt voor uw dossiers, terwijl uw zorgteams consistent en productief blijven werken.

Pictogram van hand met een iPad

Connectiviteit binnen handbereik 

Twee kanalen en lay-outopties bieden chirurgen maximale flexibiliteit om videobronnen te delen met personeel buiten de OK. Meerdere videobronnen worden in één weergave gecombineerd, zodat het chirurgische team meer informatie kan bekijken en delen via een enkel scherm. Minimaliseer vertragingen en verbeter de patiëntresultaten met videovergaderingen en streamingmogelijkheden. 

Helion-dozen
Blauwe tot groenblauwe gegevensstrook

Helion geïntegreerd chirurgiesysteem

KLIK HIER

  

Meer informatie over Hillrom chirurgische oplossingen?

MEER INFO

  

""

Neem contact met ons op

Uitgebreide mogelijkheden beginnen met het juiste geïntegreerde chirurgische systeem. Vul dit formulier in en uw Hillrom-vertegenwoordiger zal u laten zien hoe ons Helion-systeem u kan helpen bij het verbeteren van connected care.