close-up van de handen van de patiënt

COVID-19-informatiecentrum

We geven in deze nieuwe realiteit prioriteit aan de essentiële hulpmiddelen die u nodig hebt om voor uw patiënten te zorgen. Ontdek hoe.

Het coronavirus (COVID-19) blijft sterk aanwezig in uw en ons dagelijks leven

Bij Hillrom staan we klaar om de kritieke producten, diensten en oplossingen te bieden die u nodig hebt om uw patiënten te verzorgen in deze moeilijke tijden. We hebben de productie van onze meest gevraagde producten meer dan verdubbeld om artsen zoals u, in ziekenhuizen en primaire zorg, te helpen COVID-19-patiënten te behandelen in de volgende gebieden:

EERSTELIJNSSCREENING EN DIAGNOSTISCHE CAPACITEIT
We behouden de beschikbaarheid van hulpmiddelen voor temperatuurmetingen, vitale waarden en apparaten voor rust-ECG's, zodat u sneller patiënten kunt onderzoeken en het vereiste zorgniveau kunt bepalen.

INFECTIEBESTRIJDING EN VERMINDERING VAN KRUISBESMETTING
We hebben de productie van wegwerpsondehoezen voor thermometers, wegwerp-bloeddrukmanchetten en andere oplossingen verhoogd, zodat u triage kunt uitvoeren voor patiënten, voorraden kunt toewijzen aan isolatiekamers en het risico op kruisbesmetting kunt minimaliseren.

BEWAKING VAN ADEMHALINGSPROBLEMEN, NIET-INVASIEVE BEADEMING EN BEHANDELINGEN VOOR HET VRIJMAKEN VAN DE LUCHTWEGEN
We bieden innovatieve technologieën voor de continue bewaking van de ademhalingssnelheid. En voor uw patiënten met ademhalingsproblemen bieden we oplossingen voor zuurstofondersteuning en voor het in beweging brengen van slijm uit de longen.

UITBREIDING VAN DE INFRASTRUCTUUR OM PIEK-CAPACITEIT TE CREËREN
We werken samen met overheden en ziekenhuissystemen om meer patiënten in acute omgevingen te kunnen behandelen, bewaken en verplaatsen en om automatisch tekenen van verandering te detecteren.

UITBREIDING VAN COMMUNICATIE ZORGTEAM
We helpen zorgteams verbonden te blijven met tijdelijke ruimtes in ziekenhuizen en aangrenzende tijdelijke faciliteiten, evenals thuis- of externe werkplekken.

Omdat de wereldwijde vraag naar een aantal van onze kritieke producten aanzienlijk is toegenomen, gaan onze bedrijfsactiviteiten zonder materiële onderbreking door. We focussen ons op het ondersteunen van deze dringende behoeften en, zoals altijd, het ondersteunen van zorgverleners zoals u.