Een moeder en kind ontspannen thuis op de bank. Het kind krijgt respiratoire therapie met een Hillrom-apparaat.

OPLOSSINGEN

ZORG DICHTER BIJ HUIS BRENGEN

Met slimme samenwerking kan zorg overal plaatsvinden.

ademhalingstherapie mobiel te maken


Vrijmaken van luchtwegen is een dagelijkse strijd voor mensen met een chronische longaandoening. En het inpassen van respiratoire therapie in hun drukke schema's kost helaas veel moeite.

Wanneer respiratoire therapie en mobiliteit worden gecombineerd, kunnen patiënten controle krijgen over hun therapie en hun leven.

Mobiele respiratoire therapie helpt patiënten zich vrij te bewegen, wat een wereld aan mogelijkheden opent om hun therapie op hun eigen manier vorm te geven. Ontdek hoe onze innovaties patiënten de vrijheid geven die ze willen en de respiratoire therapie die ze nodig hebben om:

"" MOBILISEREN
MOBILISEREN van secreties om de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren
"" GENEREREN
GENEREREN van luchtstroom om slijm dunner te maken en te kunnen verwijderen
"" VERBIND
VERBIND met zorgteams die de therapie bewaken

MOBILISEREN

van secreties om de gezondheid van de luchtwegen te verbeteren

GENEREREN

van luchtstroom om slijm dunner te maken en te kunnen verwijderen

VERBIND

met zorgteams die de therapie bewaken

De naleving meten tijdens therapie voor het vrijmaken van de luchtwegen


Het omgaan met chronische longaandoeningen vergt nauwe samenwerking tussen patiënten en zorgteams.

Artsen vertrouwen erop dat patiënten hun therapie voor het vrijmaken van de luchtwegen bijhouden en erover rapporteren. Ontbrekende of onjuiste details kunnen leiden tot minder effectieve zorgplannen, met blijvende gevolgen.

We richten ons erop de therapie voor het vrijmaken van de luchtwegen eenvoudig en effectief maken in het dagelijks leven, bijvoorbeeld door het automatisch verzenden van nauwkeurige gegevens naar patiënten en zorgteams.

Lees hoe we patiënten en zorgteams helpen betere beslissingen te nemen, betere zorgplannen te maken en het dagelijks leven te verbeteren.

hypertensie te detecteren, diagnosticeren en beheren


Volgens de American Heart Association heeft bijna 1 op de 2 volwassenen in de VS een hoge bloeddruk en de meesten zijn zich daar niet van bewust.1

Hoge bloeddruk (hypertensie) is de belangrijkste risicofactor voor hartaanvallen, beroertes en nierziekten.2 Maar het kan misleidend zijn om te vertrouwen op één enkele bloeddrukmeting op het spreekuur.3

Om hoge bloeddruk beter te kunnen aanpakken zijn nauwkeurige bloeddrukmetingen essentieel. Daarom richten we ons op innovatieve oplossingen om zorgverleners en patiënten te helpen om:

"" DETECTEER
DETECTEER hypertensie op het spreekuur met geautomatiseerde, gemiddelde bloeddrukmetingen
"" DIAGNOSTICEER
DIAGNOSTICEER hypertensie met ambulante bloeddrukbewaking buiten de praktijk
"" BEHANDEL
BEHANDEL hypertensie om de beoogde bloeddruk te helpen bereiken met metingen thuis

DETECTEER

hypertensie op het spreekuur met geautomatiseerde, gemiddelde bloeddrukmetingen

DIAGNOSTICEER

hypertensie met ambulante bloeddrukbewaking buiten de praktijk

BEHANDEL

hypertensie om de beoogde bloeddruk te helpen bereiken met metingen thuis

Blader door onze zorgcategorieën

Niet-invasieve ademhalingstherapie

Onze innovaties helpen mensen de therapie voor het vrijmaken van de luchtwegen te krijgen die ze nodig hebben, in het ziekenhuis, thuis en onderweg.

Meer informatie

Lichamelijk onderzoek en diagnostiek

Een vroege diagnose vergroot de behandelmogelijkheden. Ontdek hoe onze uitgebreide lijn hulpmiddelen voor lichamelijk onderzoek kan helpen.

Meer informatie

SmartCare™ Services

Maak gebruik van serviceprogramma's die u helpen de uitvaltijd terug te dringen en uw apparatuur daar te houden waar hij hoort: als ondersteuning voor patiënten en zorgverleners.

Meer informatie

Referenties:

  1. American Heart Association en American Stroke Association. 2017 Heart Disease and Stroke Statistics Update
  2. World Heart Federation. Cardiovascular disease: Risk factors. World Heart Federation-website. http://www.world-heart-federation.org/fileadmin/user_upload/documents/Fact_sheets/2012/ PressBackgrounderApril2012RiskFactors.pdf. Bekeken 17 oktober 2016. 
  3. Muntner, Paul et al. “Measurement of Blood Pressure in Humans: A Scientific Statement From the American Heart Association.” Hypertension 73, no. 5. (1 mei 2019). Doi:10.1161/hyp.0000000000000087
  4. Leemans G, de Hondt A, Ides K, et al. Evaluation of a mobile HFCWO device in patients with cystic fibrosis. Pediatric Pulmonology. September 2018;53(S2):S1-S481.