https://assets.hillrom.com/is/image/hillrom/Med-Surg_0873-card?$recentlyViewedProducts$
article-detail-page
knowledge
close
language Land
search
language
keyboard_arrow_left
Nederland
Nederlands
WEBINAR

WEBINAR

Respiratiegegevens vastleggen om verslechtering van de toestand van de patiënt sneller te detecteren: bespreking van methoden en technologie

De verpleegkundige past de neuscanule aan bij een oudere mannelijke patiënt voor continue ademhalingsbewaking

Veranderingen in de ademhalingsfrequentie zijn cruciaal om u te helpen onderscheid te maken tussen stabiele patiënten en patiënten met een risico op verslechtering.

In de huidige algemene zorg is het detecteren van verslechtering van de toestand van patiënten belangrijker dan ooit. In dit webinar worden methoden en technologieën besproken voor het beoordelen van de ademhalingsfrequentie bij verschillende acuïteitsniveaus, van eenvoudige steekproeven tot continue bewaking met gecentraliseerde weergave op afstand.

Het doel van deze webinar is het introduceren van enkele sleutelconcepten rond het vastleggen van de ademhalingsfrequentie, met name in algemene zorgomgevingen.
  • Erken dat de ademhalingsfrequentie de hoofdindicator is van de verslechtering van de toestand van de patiënt.
  • Begrijp het verschil tussen twee verschillende typen technologieën voor ademhalingsbewaking, etCO2 en RRp, en leer de voordelen ervan.
  • Kom te weten wanneer en hoe elke technologie het beste kan worden gebruikt om de verslechtering van de toestand van de patiënt in uw hele patiëntenpopulatie te detecteren.