https://assets.hillrom.com/is/image/hillrom/20-Accelerate-patient-recovery-banner-seo-card?$recentlyViewedProducts$
article-detail-page
knowledge
close
language Land
search
language
keyboard_arrow_left
Nederland
Nederlands

Identifying the Right Surface for the Right Patient at the Right Time - Generation and Content Validation of an Algorithm for Support Surface Selection

McNichol L., et al. | Journal of Wound, Ostomy & Continence Nursing | 2015

Een arts luistert naar het hart van een patiënt terwijl de patiënt rechtop in een ziekenhuisbed van Hillrom zit.

Er werd een consensusconferentie gehouden om de leemte in de medische literatuur te vullen met betrekking tot de juiste oppervlaktechnologie om decubitus te voorkomen of te behandelen.  Hoewel de literatuur duidelijk aangeeft dat technologie kan helpen, bestaat er nog geen specifieke richtlijn voor het bepalen van de geschiktheid van een ligondersteuning voor de juiste patiënt, op het juiste moment.  Dit artikel legt de basis voor de manier waarop het deskundige consensuspanel een algoritme heeft onderzocht, overdacht en gecreëerd om te helpen bij het kiezen van ligondersteuning.  Het biedt het eerste bekende op consensus gebaseerde en gedrukte algoritme voor het voorkomen en behandelen van decubitus.

Meer informatie over onze ligondersteuningen en matrassen.

192230r1

 

Inhoud weergeven

 

Zorgomgevingen: alle zorginstellingen

Klinische focus: decubituszorg

Type inhoud: vakpublicaties

Referentie: McNichol L, Watts C, Machey D, Beitz J, et al. Identifying the Right Surface for the Right Patient at the Right Time: Generation and Content Validation of an Algorithm for Support Surface Selections. Journal of Wound, Ostomy & Continence Nursing. 2015; 42(1):19-37.