article-detail-page
knowledge
close
language Land
search
language
keyboard_arrow_left
Nederland
Nederlands

Clinician’s Guide to Healthcare Cybersecurity [eBook]

Vandaag de dag is gezondheidszorg een digitaal gestuurde industrie. De vraag naar connectiviteit in de gezondheidszorg neemt exponentieel toe en is nog lang niet op zijn hoogtepunt. Business Insider voorspelt dat het aantal verbonden medische apparaten zal groeien van ongeveer 95 miljoen in 2015 tot 646 miljoen in 2020.1

De modernisering van de opslag van medische dossiers en patiëntgegevensstromen brengt nieuwe bedreigingen met zich mee.2 Vorig jaar werden er 477 inbreuken in de gezondheidszorg gemeld die leidden tot een impact op ongeveer 5,6 miljoen patiëntendossiers.3

Er wordt minder dan 6% van het totale budget besteed aan cyberbeveiliging.4 Het is daarom van cruciaal belang dat artsen goed weten hoe ze bedreigingen kunnen identificeren en op de hoogte zijn van fundamentele veiligheidsbeginselen om de organisatie en de gezondheidsinformatie van patiënten te helpen beschermen.

Lees het onderstaande e-book, The Clinician’s Guide to Cybersecurity, voor meer informatie over cyberbeveiliging in de gezondheidszorg en hoe u uw patiënten en de organisatie kunt helpen beschermen tegen gegevensinbreuken.

Wat staat er in het e-book:

  • Wie spelen een rol bij een bedreiging?
  • Welke tactieken worden gebruikt om gezondheidsinformatie van patiënten te verkrijgen?
  • Hoe kunt u uw hardware en software beveiligen?
omslag van de brochure getiteld The Clinician's Guide to Healthcare Cybersecurity

Referenties

1. Business Insider. Internet of Things in healthcare: Information technology in health. https://www.businessinsider.com/internet-of-things-in-healthcare-2016-8. Bekeken 12/11/18.

2. Verizon. Protected Health Information Data Breach Report. http://www.verizonenterprise.com/resources/protected_health_information_data_breach_report_en_xg.pdf. Bekeken 01/11/18.

3. Healthcare Informatics. 2017 Breach Report: 477 Breaches, 5.6M Patient Records Affected. https://www.healthcare-informatics.com/news-item/cybersecurity/2017-breach-report-477-breaches-56m-patient-records-affected. Bekeken 09/10/18.

4. CyberPolicy. 4 Healthcare Cybersecurity Stats That'll Raise Your Blood Pressure. https://cyberpolicy.com/cybersecurity-education/4-healthcare-cybersecurity-stats-thatll-raise-your-blood-pressure. Bekeken 09/10/18.